• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • З 13 по 17 березня в Дніпродзержинському ЦППРК відбувся тиждень економічних дисциплін.

З 13 по 17 березня в Дніпродзержинському ЦППРК відбувся тиждень економічних дисциплін.

2017-03-17

Протягом 13 – 17 березня в ДЦППРК був проведений тиждень економічних дисциплін та захисту прав споживачів.Метою проведення тижня є реалізація діяльнісного підходу в процесі організації самостійної роботи на уроках, позаурочній роботі, підвищення якості економічних знань учнів.
У ньому взяли участь викладачі, майстри виробничого навчання та учні І та ІІ курсу. Під час тижня проходили різні за формою і змістом заходи.
Так, це і єдиний тематичний урок на тему: «Чи необхідні нам економічні знання?», який провела викладач економічних дисциплін Руденко Олена Петрівна.
Окрім того, відповідно до запланованих заходів протягом тижня були проведені такі заходи, як ділова гра «Шлях до багатства», лекція – презентація «Права споживачів і моя професія - перукар».
Практичний психолог Центру Палабугіна О.А. провела анкетування серед учнів та психологічний тест «Домінуючі якості характеру особистості». Був проведений конкурс учнівських презентацій на тему: «Права споживачів в Україні», «Чому нам потрібні економічні знання».
Бібліотекар Квашина Н.В. презентувала підручники з економіки, розповіла про фахові і періодичні тематичні видання.
Підбиваючи підсумки тижня, було з’ясовано, що економіка є однією з дисциплін, яка необхідна кожному, адже вона допомагає зрозуміти, як люди використовують дефіцитні ресурси для виробництва й обміну, для задоволення власних проблем, формує економічну грамотність, щоб компетентно приймати рішення споживачам, виробникам, заощаджувачам та інвесторам./Files/images/1_10.jpg/Files/images/2_10.jpg/Files/images/3_5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi